Konfekt med dadler

100 gram dadler uden sten
1 spiseskefuld kokosolie
3 spiseskefulde kakao
3 spiseskefulde kokosmel
kornene fra en halv vanillestang

Ekstra kokosmel eller kakao til pynt.

Alle ingredienser køres til en glat konsistens i foodprocessoren.
Massen trilles til kugler og vendes til sidst i kokosmel eller kakao.
Konfekten lægges i en beholder med låg og stilles på køl.
Først efter et par timer eller mere på køl har konfekten den rigtige
konsistens, og smagen er kommet rigtigt frem.

Opbevares i køleskab.


Hjemmelavet økologisk marcipan

1, 5 dl økologisk rørsukker
2 dl vand
200 g økologiske smuttede mandler

Start med at blende de smuttede mandler til mel.
Bring vand og rørsukker i kog i en gryde og lad det småkoge i 5 minutter.
Rør sukkerlagen i mandelmelet lidt efter lidt.
Afkøl marcipanen i køleskabet for at opnå en fast konsistens.