gode bøger om allergi
Mad uden mælk – fra pizza til ris a l’amande

Mad uden mælk – fra pizza til ris a l’amande
Af Signe Lykke Skonnord

Signe Lykke Skonnord er lægemiddelkonsulent og desuden uddannet ernærings- og husholdningsøkonom. Sin faglige viden har hun kombineret med sin passion for sund og lækker mad.

Signe Lykke Skonnord har lagt vægt på, at alle kogebogens retter er lette at tilberede, og at ingredienserne kan købes i de fleste dagligvarebutikker. Det skal nemlig være nemt at leve et liv uden mælk.

Kogebogen rummer opskrifter på mælkefri supper, bagværk, gryde- og ovnretter, desserter og meget mere. Alle opskrifter er ledsaget af fotos, der godt kan skærpe appetitten. Ved hver opskrift er der plads til, at man kan gøre notater.

Rent praktisk har bogen spiralryg og et handy format, der gør, at den er lige til at putte ned i en frysepose - så bliver bogen ikke fedtet til, selv om den kommer lidt tæt på selve madlavningen. Et plus for en kogebog.

Alt i alt en spændende lille kogebog, som vil være til nytte og inspiration i køkkenet, når man ønsker at undgå mælkeprodukter og alligevel lave lækker, sund og nem mad.

Mad uden mælk - fra pizza til ris a l’amande koster kr. 195,-..