Allergi eller hysteri

Forleden aften gik jeg en tur. P√• et tidspunkt s√• jeg p√• lang afstand en mand komme g√•ende med en temmelig stor hund. Hunden var i snor. Det var den type snor, som kan g√łres kortere eller l√¶ngere efter behov, vist nok med et snuptag, s√•dan som jeg har opfattet det. Hundeejeren og jeg n√¶rmede os hinanden, og jeg forventede, at han ville tr√¶kke hunden til sig ved at g√łre snoren kortere. Men nej! Hunden satte interesseret kursen mod mig. Jeg pr√łvede at undvige ved at g√• i en bue udenom. Men snoren var jo lang, og selv om jeg foretog nogle – sikkert komiske – “dansetrin” for at undvige hunden, s√• indhentede den mig. Hunden var venlig og tog sig en god snusetur rundt omkring p√• mine bukseben. Da jeg jo ikke t√•ler n√¶rkontakt med hunde, blev jeg faktisk ret sur. Ikke p√• hunden – men p√• dens ejer. Han stod grinende og fortalte mig, at jeg ikke skulle v√¶re bange for hans hund, for den gjorde skam ikke noget. Jeg var s√• irriteret over at f√• mine bukser oversavlet af hans k√¶ledyr, at jeg faktisk talte med ret store bogstaver til ham. Jeg n√¶rmest r√•bte, at det var for d√•rligt, at han ikke kunne tage og holde sin hund. Hundeejeren grinede bare, og jeg gik dirrende af irritation hjem for at vaske mine bukser. De var ellers helt rene, indtil jeg m√łdte hunden. √ėv!


Tags: , , ,

Kommenter