Aldrig opgive hĂĄbet

Jeg læste en spændende artikel på en netavis i går. Der stod, at nogle forskere fra Schweiz er i færd med at udvikle en allergivaccine. De foreløbige resultater er lovende.

Artiklen antydede nærmest, at vaccinen ville kunne kurerer flere forskellige allergier. Faktisk mente forskerne, at denne vidundevaccine ville kunne helbrede al allergi – mere eller mindre. Man antog, at vaccinen kunne være til rĂĄdighed for patienterne om 4-5 ĂĄr.

Artiklen fik sparket liv i min slumrende drøm om at prøve at opleve en tilværelse uden allergi.

Man har da før hørt noget lignende, som aldrig kom til at ske i virkeligheden.

Alligevel tillader jeg mig selv at drømme lidt. Jeg drømmer om, at forskerne har ret. Jeg drømmer om denne vidunderlige nye vaccine. Jeg drømmer om et liv uden allergien og alle dens begrænsninger og gener.

Man skal aldrig opgive hĂĄbet.


Tags:

Kommenter