Spørgeskemaundersøgelser

For 6-7 år siden deltog jeg i en spørgeskemaundersøgelse, der handlede om atopisk eksem og livskvalitet.

For nogle dage siden fik jeg sĂĄ brev igen. Man ønskede at lave en opfølgende spørgeskemaundersøgelse. Jeg skulle bl.a. besvare spørgsmĂĄl om, hvordan jeg husker min livskvalitet og sværhedsgraden af eksemet for 6-7 ĂĄr siden. Hold da op – det er svært. Jeg granskede min hukommelse og gjorde mit bedste for at svare sĂĄ ærligt som muligt – og fik da ogsĂĄ udfyldt skemaet.

Det jeg egentlig vil sige med dette indlæg er, at jeg altid siger ja til at deltage i forskellige undersøgelser, der omhandler atopisk eksem. På den måde kan man jo nemlig bidrage til, at hudlæger og forskere skaffer ny viden om sygdommen og forhåbentlig også efterhånden udvikler nye og bedre behandlingsmuligheder. Samtidig får man tit selv ny indsigt i sin sygdom gennem deltagelse i diverse undersøgelser.


Tags: , ,

Kommenter