Lige noget for mig

Fornylig var jeg til det dejligste, romantiske kirkebryllup.

Efter vielsen var der reception. Det var lige noget for mig. Fester er ellers lidt af et forhindringsløb for mig pĂĄ grund af min fødevareallergi. Jeg er altid nødt til at medbringe egen forplejning – og det er altsĂĄ ikke altid lige sjovt at sidde der med sin madpakke, mens alle de andre gæster fĂĄr serveret festmad. Egentlig har det ikke ret meget med maden at gøre. Det er mere det der med at skille sig ud. Folk lægger jo mærke til, at man spiser noget andet end resten af selskabet, og det bliver næsten altid genstand for en eller anden grad af opmærksomhed. Det bryder jeg mig ikke om. Jeg vil bare gerne have lov til at sidde hyggeligt og spise i al ubemærkethed som alle andre.

Til en reception derimod, er der ingen der lægger mærke til, om man ikke lige har det samme pĂĄ tallerkenen som alle andre. Man cirkulerer lidt og spiser lidt – eller lader være – som det nu passer. Til receptioner er der ogsĂĄ tit sat frugt frem pĂĄ bordet, og sĂĄ kan man jo være sĂĄ heldig, at man for en gangs skyld kan spise noget af det samme, som alle andre spiser.


Tags:

Kommenter