Kæledyr med på hospital

I dag har jeg oplevet noget, som man skulle tro ikke kunne forekomme.

Jeg var til kontrol pĂĄ Medicinsk Ambulatorium pĂĄ det lokale sygehus. I venteværelset sad en masse mennesker – bl.a. en ældre kvinde, der havde to halvstore piger med sig. Da kvinden blev kaldt ind til lægen, passerede hun mig sammen med de to piger. Den ene pige bar med stor varsomhed en slags polstret taske, der mindede lidt om en lille babylift.

Da de tre kom ud fra lægen passerede de mig igen, og denne gang kunne jeg kigge ind i tasken, pigen bar på. Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg så, at der var en kanin i tasken. En spillevende kanin.

Jeg er simpelthen sĂĄ forarget. Tænk at medbringe kæledyr pĂĄ et hospital – i et ambulatorium, hvor der sidder en masse syge mennesker heriblandt astmatikere og allergikere. Jeg blev faktisk rasende.

Desværre er tiden, man har til rådighed til samtale med lægen, yderst begrænset, så jeg valgte at nøjes med at tale med ham om min sygdom. Men indvendig var jeg ved at koge over af raseri over, at allergikere selv på et medicinsk ambulatorium kan blive udsat for dyrehår. Det er ikke i orden.


Tags: , , , ,

Kommenter