Kæledyr på plejehjem

Jeg har hørt i radioen, at flere og flere plejehjem anskaffer sig en kat eller hund. Dyrene skulle efter sigende være til stor glæde for plejehjemsbeboerne. Det kan jeg da også sagtens forstå. Hvis man har været en dyreven hele livet, er det da klart, at man også på sine gamle dage vil have glæde af at have kæledyr omkring sig.

Set fra en dyrehĂĄrsallergikers synspunkt er det bare ikke særlig rart at tænke pĂĄ. Tænk engang – hele livet har været et forhindringsløb, hvor man skulle undgĂĄ nærkontakt med pelsdyr. Man har mĂĄske været nødt til at undgĂĄ at besøge bĂĄde venner og nær familie pĂĄ grund af allergi overfor deres kæledyr.

NĂĄr sĂĄ man bliver gammel og fĂĄr brug for pleje, sĂĄ er der saftsuseme ogsĂĄ dyr pĂĄ plejehjemmet. Jamen sĂĄ har man da et double-trouble.

Jeg kan ikke tĂĄle pelsdyr – sĂĄ jeg mĂĄ bare satse pĂĄ at holde mig frisk, sĂĄ jeg kan slippe for plejehjemmet.


Tags: , , ,

Kommenter