Det er trods alt blevet meget nemmere

Da jeg for mere end 25 ĂĄr siden fik konstateret fødevareallergi, var det meget sparsomt med alternative varer. Jeg kan huske, at jeg i et blad fra Astma-Allergi Forbundet læste, at man i helsekostbutikker kunne købe “risgalletter”. De var der, men de var svære at finde. Nu er der riskiks pĂĄ hylderne de fleste steder og endda i flere varianter. Desuden er riskiks blevet noget, alle og enhver spiser. De er ikke længere noget mærkeligt diæthalløj kun for fødevareallergikere.

I det hele taget er der kommet mange flere allergivenlige varer på hylderne. Før skulle man som minimum byen rundt for at få fat i de varer, man skulle bruge til at tilberede sin gluten- æg- eller mælkefri kost. Det har ændret sig meget til den positive side.


Tags: , , ,

Kommenter