Spor af mælk i mælkefri plantemargarine

Jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da jeg læste, at et parti mælkefri plantemargarine fra COOP var trukket tilbage, da det indeholdt spor af – MÆLK! Nu ved jeg snart ikke, hvad man kan stole pĂĄ som forbruger. Vi har her at gøre med et produkt, der specifikt henvender sig, til folk, der skal/vil undgĂĄ mælk. Hvordan i alverden kan det sĂĄ gĂĄ til, at der undervejs i fremstillingen pĂĄ nogen mulig mĂĄde kan være en risiko for sammenblanding med andre produkter, der indeholder mælk.

Det er simpelt hen ikke godt nok. Det er under al kritik. Faktisk tror jeg ikke, at der findes en forklaring pĂĄ mælks tilstedeværelse i et erklæret mælkefrit produkt, der er god. Et mælkefrit produkt skal være 100 % mælkefrit – ALTID.

Det er slemt nok i forvejen at skulle leve med mælkeallergi, men når man ikke engang kan stole på, at produkter, der kaldes mælkefri, også er mælkefri, så er den virkelig gal.


Tags: ,

Kommenter