Indeni og udenpĂĄ

I den seneste tid har jeg været ude for et meget irriterende problem, nĂĄr jeg har købt den mælkefri plantemargarine FRI i SuperBrugsen. Pakkerne med plantemargarine er fedtet ind i margarine  – eller hvad det nu er – udenpĂĄ. SĂĄ stĂĄr man der og er fedtet fuldstændig til  – i bedste fald kun pĂĄ hænderne. De andre varer i kurven bliver fedtet til og hvis ikke man husker problemet – eller har opdaget det – fĂĄr man ogsĂĄ fedtet hylderne i køleskabet ind, nĂĄr man sætter sine varer pĂĄ plads derhjemme.

Det er irriterende, men det værste er, at når man står der med alt det fedtede nas, så aner man jo ikke, om det, der sidder udenpå pakken, er det samme som det, der er indeni. Hvad nu hvis det faktisk er et fedtstof, der indeholder mælk, der ved en fejl er blevet fedtet udover alting i køledisken. Det er jo højst sandsynligt sket på fabrikken, hvor der også fremstilles margariner indeholdende mælk.

Det, der måske bare er et irritationsmoment for de fleste mennesker, kan være et meget stort problem for en mælkeallergiker.

Det er ikke godt nok.


Tags: ,

Kommenter