Eksem og drømme om bedring

Enhver, der lever med eksem i svær grad, vil nok være enig med mig, nĂĄr jeg siger: Drømmen om bedring eller helbredelse slipper man aldrig! Jeg er inde i en periode, hvor mit eksem er slemt, og bare bliver værre og værre. Det pĂĄvirker min dagligdag meget. Kløe, svie, smerter og ubehag. Søvnmangel, dĂĄrligt humør og en følelse af afmagt. Men heldigvis ogsĂĄ ind imellem optimisme og drømmen om bedring. Dagdrømmerier om at finde lige præcis den faktor, der bringer eksemet i ro og fĂĄr livskvaliteten pĂĄ plads i en opadgĂĄende kurve. Jeg har flere gange oplevet, at mit eksem er blevet mirakuløst bedre pĂĄ bare korte ferier i det sydlige Europa. Desværre har bedringen hver gang kun varet, til jeg var tilbage i vante omgivelser. Men tænk nu, hvis et længere ophold udenlands kunne resultere i en længerevarende bedring. SĂĄ min drøm er et lillebittte hus eller en beskeden lejlighed sydpĂĄ. Et tilflugtssted at søge hen til, nĂĄr der er brug for at hele op og fĂĄ det godt. Et helle – et frikvarter. Det er ikke en drøm, der er overdrevent realistisk, men den er alligevel dejlig. HĂĄbet og drømmene kan vi ikke undvære.


Tags: , , ,

Kommenter