SkosĂĄler af latex

Jeg købte i sidste uge de fedeste sko på nettet. De var så smarte, og jeg har ledt og ledt efter et par, der både havde den rigtige farve og den rigtige størrelse.

Endelig lykkedes det, og skoene blev bestilt. Pakken blev leveret, og jeg pakkede ud fuld af glad forventning.

Det første jeg fik øje pĂĄ, da jeg tog lĂĄget af skoæsken var et lillebitte hæfte, der var sat fast pĂĄ den ene sko. Da jeg kiggede nærmere pĂĄ det lille hæfte, sprang ordet LATEX i øjnene. Allerede der var jeg ved at fĂĄ røde knopper, for jeg kan desværre ikke tĂĄle latex. Skoens sĂĄler var lavet af natur-latex. Hm – øv.

Vi ringede og tjekkede hos skofirmaet, og de kunne ikke anbefale mig at bruge denne sko, nĂĄr jeg er allergisk overfor latex.

Hvor er det ærgerligt. Jeg var godt nok ikke glad, da jeg pakkede skoene ind for at returnere dem.

Synes desværre, at jeg støder på latex alt for mange steder.


Tags: , ,

Kommenter