Vind en ny, allergivenlig hovedpude

Jeg har fået mulighed for at dele gaver ud. To af jer, der læser bloggen her, kan vinde hver en allergivenlig hovedpude.

Hovedpuden hedder SleepAngel og er fremstillet s√•dan, at st√łvmider, virus og bakterier ikke kan tr√¶nge ind i puden. Der ligger prisvindende teknologi bag udviklingen af puden, der selv om den er uigennemtr√¶ngelig for mider, snavs og bakterier udefra, stadig kan “√•nde” via et filter.

Puden blev oprindeligt udviklet til brug på hospitaler for at hindre smittespredning. Senere er puden også blevet populær på hoteller rundt omkring i verden.

Nu er SleepAngel  også blevet tilgængelig for den almindelige forbruger. Den forhandles hos JYSK og koster 699 kr.

Hvis du har lyst til at vinde en af de allergivenlige SleepAngel hovedpuder, skal du bare skrive en kommentar til dette indlæg. Du skal huske at opgive din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du bliver en af de heldige vindere.

Alle, der har skrevet en kommentar inden l√łrdag d. 3. november, deltager i lodtr√¶kningen.


Tags: , , ,

7 Kommentarer til “Vind en ny, allergivenlig hovedpude”

 1. Gitte Sommer Haastrup-Nielsen siger:

  Det ville v√¶re en god julegave til min s√łn, som elsker at ligge at sove ovenp√• en “voksen-pude”…

 2. Nicoline siger:

  Det ville v√¶re sp√¶ndende og helt klart give en ro, at man ikke hviler sit hoved p√• en pude, hvori der lever husst√łvmider, man egentligt ikke kan t√•le. Jeg krydser fingre! ūüôā

 3. Jimmi siger:

  Jeg kunne godt t√¶nke mig at pr√łve s√•dan en pude for at se om det kan hj√¶lpe mod mit eksen og min allergi.:)

 4. Charlotte Lund siger:

  Det lyder meget tiltagende, s√• der ikke kan tr√¶nge mider, bakterier mm. igennem puden… bare tanken om hvad der kan bo af ting og sager i en pude – puha. Det lyder som en god opfindelse, n√•r man som mig tit har s√•r i ansigtet og hovedbund.

 5. Susanne Hollund siger:

  Jeg ville ogs√• gerne pr√łve den pude, har haft atopisk eksem i 61 √•r:) og lige nu har jeg rigtig meget eksem i baghovedet.

 6. √Āsa siger:

  Det ville v√¶re interesant at pr√łve, har ogs√• t√¶nkt p√• at anskaffe mig en + en allergivenlig dyne ūüôā men da jeg bor p√• f√¶r√łerne, ville det nok koste dig mere at sende mig en x)

 7. Lena thorsen siger:

  Jeg lider af slem eksem på halsen især. Det ville være godt hvis det kunne forsvinde ved at skifte hovedpuden ud, med den nyopfundne slags!
  Dejligt at der stadig forskes i de utroligske ting, og at det sommetider kan bruges også til noget andet. Z

Kommenter