Kæledyr kan gøre dig syg

Længere nede i teksten stod der, at dyrene kunne give os mennesker allergi, stafylokokker, campylobacter og parasitter. Det fik mig til at tænke pĂĄ en oplevelse, jeg havde for et stykke tid siden. Nu skal jeg lige nævne, at jeg selv er meget allergisk overfor bl.a. hund. NĂĄ, men udenfor en dagligvareforretning i mit næromrĂĄde holdt en fiskebil – altsĂĄ en mobil fiskeforretning. En kunde havde sin hund med hen til fiskebilen, og hunden snusede interesseret til de udstillede varer. Damen der ekspederede i fiskebilen klappede og nussede hunden kærligt, hvorefter hun var klar til at lange fisk over disken igen. Ingen hĂĄndvask! Virkelig uhygiejnisk efter min mening. Og for en hundeallergiker som mig er det i hvert fald udelukket at købe mine rødspætter sĂĄden et sted.


Tags: , ,

Kommenter