Pollentallet – godt eller skidt

Som pollenallergiker har man jo lært, at man skal følge med i pollental og -varsling, så man i tide kan tage sine forholdsregler i forbindelse med sin pollenallergi. Men af og til tænker jeg på, om ikke det nogen gange kunne være en fordel IKKE at kende disse tal og forudsigelser. Der er jo det der med, at har man negative forventninger, så har de det jo med at blive opfyldt. Forventer man at få en allergisk reaktion, så får man den måske? Jeg kan i hvert fald mærke, at når jeg har hørt, at pollentallet er højt, så føler jeg et større ubehag ved at komme udenfor. Det er lidt som om, jeg allerede på forhånd er lidt dårligt tilpas. Så jeg har faktisk besluttet mig til at være lidt mere ligeglad med pollentallet og nøjes med at være opmærksom på, hvordan min krop reagerer. De allergiske reaktioner er jo slemme nok i sig selv, jeg har ikke behov for også at være skidt tilpas bare ved forventningen om dem.


Tags: ,

Kommenter