Skimmelsvampeangreb pĂĄ loftet

Jeg har gennem længere tid bemærket en kedelig lugt i vores hus. Jeg lægger især mærke til det, nĂĄr jeg kommer ind udefra og ogsĂĄ om morgenen, nĂĄr jeg kommer ind i stuen. Min mand har ikke kunnet lugte noget, sĂĄ vi har slĂĄet det hen. Dog har vi renset afløbene i huset flere gange, for det tilfældes skyld, at den “mugne” lugt skulle stamme der fra. Det hjalp ikke. Til sidst kunne min mand ogsĂĄ mærke lugten, og vi havde begge fornemmelsen af, at den stammede oppe fra loftsrummet. Vi sendte prøver ind til Teknologisk Institut fra træværk og isolering pĂĄ loftet. Resultatet var nedslĂĄende: Kraftig vækst af skimmelsvamp. Puh! Nu stĂĄr vi foran en større renovering. Jeg er lidt nervøs for, om min allergi forværres, mens renoveringen pĂĄgĂĄr. PĂĄ den anden side hĂĄber jeg, at jeg mĂĄske fĂĄr det bedre, nĂĄr skimmelsvampen er væk. Det er jo ikke til at vide, om den har pĂĄvirket mig negativt – mĂĄske i lang tid?


Tags: , ,

Kommenter