Alternativ behandling og allergi

Læge Helge Holst Kjærsgård fra Slagelse advarer i et debatindlæg i Næstved Tidende 21.4.2001 allergikere mod ukritisk at efterleve kostråd fra alternative behandlere. H.Holst Kjærsgård omtaler i sit indlæg et råd, en alternativ behandler har givet i sin brevkasse i Næstved Tidende. Her anbefaler behandleren at give et barn med høfeber en kost rig på bønner, frø, nødder, linser og soya. H. Holst Kjærsgård advarer kraftigt mod at give pollenallergikere en sådan kost, idet han gør opmærksom på, at 50% af alle pollenallergikere har “krydsallergi” overfor en eller flere af disse fødemidler. Lægen kalder en sådan kost til en pollenallergiker for et katastrofalt og i værste fald livsfarligt eksperiment

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.