Peanutallergi

Peanutallergi bliver stadig mere almindeligt i Danmark i takt med, at peanuts anvendes i stadig flere produkter f.eks. müesli, chokolade, småkager og snacks. Denne allergiform er velkendt især i USA. Som noget specielt ved peanutallergi oplever man, at det optræder hos helt små børn, som ikke selv har spist peanuts. Måske har moderen overført allergien til fosteret? Hvis man får kløe i munden, når man spiser peanuts, er det en advarsel om, at man ikke kan tåle dem. Det er vigtigt ikke at ignorere disse symptomer, da netop peanutallergi kan give meget alvorlige reaktioner. Er man i forvejen disponeret for allergi, har man øget risiko for at udvikle peanutallergi. Berlingske Tidende 04-03-02.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.