Hurtig kyllingesuppe

Ca. 300 g. kyllingebryst
1 spiseskefuld olie
1 lille løg.
100 gram champignoner
1 rød chili
1 dåse light kokosmælk
Ca. 4 dl hønsebouillon
Karry
Salt

1 pakke Risnudler (F.eks. fra Conimex – indeholder kun rismel)

Start med at skære kødet i tynde strimler. Løget pilles og rives fint. Chilien renses og skæres i meget små t ern. Champignonerne renses og skæres i skiver.
Olien opvarmes i en gryde. Heri svitses kødet nogle få minutter, hvorefter det tages op af gryden. Grøntsagerne puttes i gryden , karry og salt drysses over, og det hele svitses hurtigt. Kokosmælk og hønsebouillon tilsættes, kødet puttes tilbage i gryden og det hele koger 5-10 minutter.
Mens suppen koger tilberedes risnudlerne efter anvisningen på pakken.
Suppen serveres rygende varm.

Tips: Har man en rest kold kylling , kan dette anvendes i retten i stedet for råt kød. I så fald varmes kødet blot med i suppen de sidst par minutter.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.