Rismælk:
6,5 dl. vand
30 g parboiled ris
15 g mælkefri plantemargarine
1 strøget spiseskefuld sukker
________________________
Desuden
1 strøget spiseskefuld sukker
1 strøget teskefuld økologisk vanillesukker
1 topspiseskefuld god kakao (f.eks økologisk kakao fra Urtekram)
Vandet bringes i kog og risene tilsættes. Koger under låg i 20 minutter.
Den ene skefuld sukker tilsættes sammen med mælkefri margarine og vanillesukker. Rismælken blendes grundigt i ca. 2 minutter.
Den anden skefuld sukker tilsættes sammen med kakao. Der blendes igen – ganske kort. Serveres straks.
;Oslash;nsker man kold kakao, bliver resultatet bedst, hvis man afkøler rismælken helt i køleskabet efter den første tur i blenderen, og først derefter tilsætter kakao og det sidste sukker og blender igen. Drikkes helt afkølet.