Kakao (ca. 1/2 liter.)

Rismælk:
6,5 dl. vand
30 g parboiled ris
15 g mælkefri plantemargarine
1 strøget spiseskefuld sukker
________________________
Desuden
1 strøget spiseskefuld sukker
1 strøget teskefuld økologisk vanillesukker
1 topspiseskefuld god kakao (f.eks økologisk kakao fra Urtekram)

Vandet bringes i kog og risene tilsættes. Koger under låg i 20 minutter.
Den ene skefuld sukker tilsættes sammen med mælkefri margarine og vanillesukker. Rismælken blendes grundigt i ca. 2 minutter.
Den anden skefuld sukker tilsættes sammen med kakao. Der blendes igen – ganske kort. Serveres straks.

;Oslash;nsker man kold kakao, bliver resultatet bedst, hvis man afkøler rismælken helt i køleskabet efter den første tur i blenderen, og først derefter tilsætter kakao og det sidste sukker og blender igen. Drikkes helt afkølet.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.