Koteletter i fad

1 svinekotelet pr. person
1 stort eller 2 mindre løg pr. person
1 godt madæble (f.eks. Belle de Boskop) pr. person
20 g. mælkefri margarine
Salt
Karry
1,5 – 2 dl vand

Løgene pilles og skæres i tern.
Æblerne skrælles og skæres i tern.
Margarinen smeltes på en stegepande og heri brunes koteletterne let, og drysses med salt. Koteletterne lægges i et ovnfast fad. Løgene svitses nogle minutter på panden og drysses med salt .Når løgene begynder at blive klare drysses de godt med karry og svitses endnu et øjeblik. Æblerne tilsættes og svitses med ganske kort. Æbler og løg fordeles over koteletterne. Panden koges af med vandet og dette hældes over i fadet. Låg lægges på og fadet sættes i ovnen ved 200 grader. Steger ca. 45 – 50 minutter. Koteletterne serveres med løse ris.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.