Taco-skaller med kød-/ grøntsagsfyld

400 g hakket oksekød m. lav fedtprocent
2 store gulerødder
2 store løg
1 rød eller grøn peberfrugt
ca. 3 dl tomat juice
salt,peber og karry
En pakke (12 stk) CASA FIESTA Taco skaller

Gulerødderne skrælles og skæres i meget små tern. Peberfrugten renses og skæres i små tern. Løgene pilles og hakkes fint . Kødet brunes let i en gryde. Der skal ikke tilsættes fedtstof, den smule der er i kødet, er fuldt tilstrækkeligt. Rør flittigt i kødet, så det skiller godt. Gulerødder. løg og peberfrugt tilsættes og svitses med. Krydderierne tilsættes, og der røres godt. Tomatjuicen hældes ved, og retten simrer ved svag varme i ca. 20 min., til alt er mørt og væden i saucen kogt tilpas ind. Taco skallerne varmes lige inden serveringen efter anvisningen på pakken. Fyld skallerne ved bordet. Sæt evt. en lille skål med fintstrimlet grøn salat på bordet, så kan dette – hvis det ønskes- lægges lagvis med kødfyldet i skallerne.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.