Kronisk sygdom ingen hindring

Kan man bestige Mount Everest uden brug af kunstig ilt og samtidig være astmatiker? Mogens Jensen er astmatiker, triatlet og drømmer om at bestige Mount Everest. Det har vist sig for Mogens Jensen, at det er muligt at kontrolere astmaen ved at være i god kondition. Jo bedre form desto bedre astmakontrol. Det har betydet meget for ham at finde ud af dette. Nu er han så i gang med at forberede sit vovestykke. I de næste godt 2 år vil han forberede sig til at bestige verdens højeste bjerg. Træningen er triatlon i alle de forskellige afskygninger samt træning i at bestige bjerge rundt om i verden for at lære sin krops reaktioner at kende, når den skal arbejde i tynd bjergluft.
Den endelige optakt vil være triatlon fra Danmark til Nepal. For derefter at runde denne bedrift af med sit livs drøm – Bestigningen af Mount Everest.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.