Kemikalierne omkring os

EU har vedtaget en ny kemikalielov. Men hvis kemikalierne er markedsført før 1981, er de ikke omfattet af reglerne! Loven betyder kun få positive ændringer. Dog skal virksomheder udskifte et skadeligt stof med et mere sikkert stof, hvis det findes. Ikke mindst som allergiker er det altså stadig nødvendigt at være meget bevidst om, hvilke produkter man køber. De gode råd om at vælge produkter, der er miljømærkede, gælder stadig. De brancher der beskæftiger personer, der kommer i kontakt med allergifremkaldende kemikalier har fortsat et stort ansvar for at minimere brugen af eller helst helt afskaffe produkter, der kan medføre allergiske reaktioner. Berlingske 18-11-05.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.