Allergivaccination godt for astmatikere

“Allergivaccination udviser vedvarende reduktion i allergisk rhinit/høfeber og udskrivning af astmamedicin, forebyggelse af forværring af astma og vedvarende langtidskontrol af astmabehandlingen hos de patienter der deltog i studiet (REACT). Dette understreger at allergivaccination er en sikker og effektiv behandlingsmulighed for patienter med respiratoriske allergier.” (Ref.1)

  1. https://doi.org/10.1016/j.lanepe.2021.100275 Long-term real-world effectiveness of allergy immunotherapy in patients with allergic rhinitis and asthma: Results from the REACT study, a retrospective cohort study. Benedikt Fritzsching MarcoContoli, Celeste Porsbjerg, Sarah Buchs, Julie Rask Larsen, Lisa Elliott, Mercedes Romano Rodriguez, Nick Freemantle

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.