Spor af………….!!!!!

Det er en diskussion, der tilsyneladende aldrig vil dø. Spor af allergener i forskellige produkter.

Det kan kun være af hensyn til firmaernes profit, at de kører mange forskellige produkter på samme maskine og dermed øger risikoen for, at der er spor af mange forskellige allergener, og dermed udsætter allergikere for utilsigtede hændelser.

Vi har lige været ude for det – vi har indkøbt en pose parboiled ris fra Planterødderne (Sowco)- uden at tænke os om. Da vi fik risposen i hånden, viste det sig, at der var spor af en række allergener.

Det er måske nødvendigt, at firmaerne skal oplyse, hvor store mængder der er tale om om noget overhovedet? Så vi ved, hvad der helt faktuelt er i de varer, vi som allergikere køber?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.