Bwadr….

Puh, hvor er man bare utilpas, nĂĄr eksemet er i vildt udbrud og man samtidig har en buldrende infektion i huden. SĂĄdan er det for mig lige nu. Min hud er sĂĄ smĂĄt i bedring nu, men jeg har ogsĂĄ spist bredspektret penicillin i en uge og skal ha’ det nogle dage mere. Desuden smører jeg i øjeblikket med de stærke steroidcremer. Det er hĂĄrdt for huden, men ogsĂĄ nødvendigt for at fĂĄ stoppet det massive udbrud. Denne gang er problemet startet i hovedbunden, hvor der er gĂĄet infektion i eksemet. Det har sĂĄ spredt sig til ansigtet. Infektionen har desuden provokeret eksemet pĂĄ hals, nakke, ryg og bryst, sĂĄ det ser mildest talt rædsomt ud. Jeg er midt i det værste udbrud, jeg har haft i ĂĄrevis, og det er SĂ… stygt! Hvor jeg dog bare glæder mig, til det er overstĂĄet!


Tags: , , ,

Kommenter